Start og luk Kaspersky Safe Kids

Vis alle | Skjul alle

Efter installationen begynder programmet at køre i baggrunden. Senere starter programmet, når operativsystemet starter.

Åbn programmet for at opsætte Kaspersky Safe Kids for dit barn, ændr computerkontoen, som dit barn er tildelt, sæt Kaspersky Safe Kids på pause, eller stop programmet.

Hvis du lukker Kaspersky Safe Kids, stopper programmet med at virke på alle computerkontoer. Ingen begrænsninger anvendes for computerkontoerne, og dine børns computeraktivitet overvåges ikke.

Hvis du afslutter programmet, og Kaspersky Safe Kids ikke genstarter automatisk, når operativsystemet starter, skal du starte Kaspersky Safe Kids manuelt.

Start Kaspersky Safe Kids

Forlad Kaspersky Safe Kids